Kapitel 5 - Selena Gomez !

~ Justin' Bieber perspektiv ~


I morgon så är det Selenas premiär och Carin har berättat att den kända Isabelle och hennes nya pojkvän Ulrik Munther kommer åka tillsammans dit med Isabelles syskon, hennes lillasyster Josefine är tydligen ett väldigt stort fan av mig men blir det mindre och mindre nu när jag dejtar Selena jag förstår faktiskt inte varför alla har någonting emot Selena, jag menar hon har inte gjort någonting, och om ni undrar vart jag har fått all den här faktan ifrån så har jag fått den ifrån Carin.

Okej som jag sa imorgon är premiären och då ska jag presentera mig för Ulrik Munther, Isabelle Olsson och hennes syskon. Hennes bror och tvilling heter tydligen Andreasson i efternamn eftersom att deras pappa heter det men Isabelle ville inte heta det för hon har bråkat med sin pappa. Josefine har en helt annan pappa än vad dom har som nu är tillsammans med deras mamma, Josefine har samma efternamn som Isabelle. Jag undrar vad dom har bråkat om? jaja men det ska inte jag lägga mig i för jag menar det kanske är ett känsligt ämne för henne och varför sitter jag och tänker på detta nu när jag ska fokusera mig att välja kläder till premiären imorgon.


Jag är stolt över Selena för allt hon har gjort, hon är en väldigt bra skådespelare men det som stör mig är att hon kysser en kille i den filmen, men det är ju bara skådespeleri hoppas jag för jag vill inte att Selena är otrogen mot mig.


- Älskling vad tänker du på? Selena avbröt mig från allt mitt tänkande. Jag vände min blick mot henne och log bara stort mot henne istället för att svara, för jag vill ju inte säga att jag satt och tänkte på Isabelle Olsson för det skulle bara göra henne sur och avundsjuk och då tror hon att jag har börjat gilla Isabelle istället för att gilla henne, hon är alltid så hon blir avundsjuk för minsta lilla sak som jag göt och sen när hon är med killar och skrattar och struntar fullständigt i mig så får inte jag bli sur och avundsjuk för då blir hon jätte sur på mig och säger att jag beter mig som en fem åring, för jag menar jag beter mig inte som en fem åring jag beter mig ju som henne när hon blir sur på mig då.


Scooter ringde nyss och berättade att jag skulle ner till studion och spela in några låtar, jag vände mig blick mot Selena som var helt inne i tv:n


- Selena jag måste ner till studion. Hon vände sin blick till mig väldigt långsamt men sen när hon väl tittade på mig så kollade hon väldigt fundersamt.


- Varför det? Jag suckade.


- För jag ska spela in några låtar.


- Jaja men kommer du tillbaka sen? Jag suckade ännu en gång det är alltid så att jag måste alltid komma till henne efter att jag har gjort någonting även om jag är helt slut och när hon har spelat in någonting och jag frågar om hon har lust och komma förbi så säger hon att hon är helt "slut och orkar inte umgås just nu"


- Nej jag vet inte för jag kommer säkert vara helt slut efter det för vi har ju trotsallt gjort ganska mycket idag när vi var i köpcentret. Selena suckade väldigt högt men sen så nickade hon.


- Jaja men vi ses väll på premiären i morgon? Jag nickade emot henne sen böjde jag mig ner mot henne och gan henne en snabb kyss sen så gick jag mot hallen och satte på mig skorna. Jag gick ut till min bil och började köra mot studion.



~ Isabelle' perspektiv ~



Under dom här dagarna som vi har varit här i L.A har både jag och Ulrik varit upptagna hela dagarna eftersom att vi spelar in en film tillsammans. Den är faktiskt bra. Det handlar om en tjej som heter Yasmin (Jag) som är 17 år som precis har fått flyttat ifrån Australien till New York med sin föräldrar som fick jobb där. Yasmin har aldrig gått i en riktig skola, hon har fått hemunervisning av sin mamma. När Yasmin och hennes föräldrar flyttar till New York så träffar Yasmin en massa nya vänner och sen så träffar hon även en kille som heter Mark (Ulrik) Dom blir först bara vänner sen så leder det till att dom blir bästavänner och dom lever äventyr med varandra och allting men i slutet så inser dom båda att dom gillar varandra mer än då.


Jag tror att detta kommer att bli en rätt så grym film för jag menar det kanske inte låter bra men det tycker jag för det är så mycket äventyr i det hela för jag menar tjejen Yasmin som jag ska spela har ju bara bott i en skog i Australin men när hon flyttar till New York så är det ju en storstad och hon lär sig ju rätt mycket med det hela. Vi kommer att få åka till New York och spela in också.


Justeja mina syskon och mamma och hennes sambo (Kristian) har kommit till L.A nu men dom är ju inte med mig och Ulrik. Dom är i vårt nya hus och sätter in alla möbler och sånt. Vet ni vad den komiska saken är ? att jag och Ulrik bor exakt bredvid varandra? :o


- Älskling vad tycker du jag ska ha på mig imorgon på premiären. Jag skakade av allt tänkande i huvudet och flyttade min blick mot Ulrik som satt och tittade på mig med sina underbara ögon. Jag log stort mot han medans jag gick och satte mig bredvid han i våra loge.


- Du kan väll alltid ta något enkelt som ett par snygga jeans och en skjorta?


- Låter som en bra idé, vad ska du ha på dig imorgon då sweetie ! ? Helt seriöst så vet inte jag vad jag ska ha på mig imorgon för jag har inte haft tid att tänka på det dom här senaste dagarna.


- Jag vet inte men kan vi inte gå och titta på det nu ? Vi hade just slutat för i dag så jag och Ulrik kunde gå och fixa alla saker till imorgon till premiären på Selenaa Gomez film "Monte Carlo" tror jag att den hette jag är inte helt säker men Carin sa någonting sånt.


- Visst kan vi det, ska vi iväg och köpa det eller ska vi till din designer?


- Vi går till Samantah (min designer) för då går det nog fortare och jag tror hon redan har valt en klänning som jag ska ha på mig.


- Okej, men då går vi da kom. Han reste sig från den lilla soffan och drog med mig upp samtidigt. Vi gick ut ifrån det lilla rummet och började gå mot Samantah's rum. Hon är här idag för att hon visste att jag behövde henne idag.


*knack knack*


- Kom in. Jag tog tag i dörrhantaget och drog med mig Ulrik in till rummet. Samantah tog sin blick ifrån hennes laptop och tog den sedan mot oss. När hon såg mig så log hon väldigt stort. Hon reste sig ifrån sin stol och började gå till hennes garderob och rota runt.


- Här har du. Hon kom fram med en lila siden klänning till mig som jag kunde ha på mig till imorgon. Hon känner mig för väl. Hon vet att mina favorit färger är lila och blå.


- Tack så jätte mycket  den är jätte fin. Jag gick fram och kramade om henne hårt.


- haha det var så lite så. Hon besvarade min kram minst lika mycket som jag gjorde emot henne.



~ Selena Gomez' perspektiv ~


Jag har sett Isabelle Olsson jätte mycket i tidningar och nyheterna nu för tiden och ska jag vara ärlig så har hon en helt underbar röst men det skulle jag aldrig erkänna eller jo för henne kanske men inte för någon annan. Jag är ett jätte stort fan av henne jag har till och med hennes låt Intuition som min ringsignal men när jag är med folk så har jag mobilen på vibrering så att dom inte hör låten.


Jag är väldigt glad att hon kommer till premiären för hon är som min förebild fastän hon är yngre än mig men jag menar vad spelar det för roll hur gammal man är man kan ju ändå ha en yngre förebild. Hon är snart mer känd än Justin och jag märker att det går han på nerverna för han vill väl vara störst känd ett tag till men han har bara varit det i 7 månader och om jag ska säga vad jag tror så tror jag att hon kommer att få priset som mest kändaste sångerskan för jag menar hon har inte så många haters som Justin har. Jag ska nog försöka prata med henne på premiären för jag har gjort så att hon, Ulrik Munther och hennes familj sitter på den raden som jag gör och Isabelle sitter bredvid mig och på min andra sida så sitter Justin men han kommer nog inte lyssna så mycket eftersom att han inte verkar vara så förtjust i Isabelle. Jag tycker även att Ulrik Munther och hon är väldigt söta tillsammans så jag tror dom vinner priset som hollywoods hetaste par också för mig gör inte det så mycket jag tycker dom förtjänar det eftersom att dom var tvugna att flytta ifrån sitt vanliga hem bara för att bo närmare deras manager. Jag hoppas att jag och Isabelle kommer komma bra överens och jag hoppas även att vi kommer att kunna umgås efter premiären och galan.



~ Ulrik Munther' perspektiv ~



Just nu satt vi i en taxi påväg hem till våra familjer. Vi ska umgås med våra familjer ett tag nu innan vi åker imorgon igen. Isabelle och hennes familj ska mysa och se på film medans jag och min familj ska fixa iordning i huset för Isabelles familj har redan fixat allting.


När vi var framme så betalade vi för taxin och hoppade sedan ut.


- Vi ses imorgon. Jag kramade om henne sen så kysste jag henne lätt på hennes mjuka läppar hon besvarade snabbt kyssen. Jag skulle vilja stanna tiden just nu men det kan man ju inte jag avbröt kyssen och kollade in i hennes vackra ögon.


- Ja hejdå. Vi släppte varandra och började gå åt varsit håll.


När jag kom innanför dörren så blev jag direkt attackerad av mina föräldrar som börja ställa en massa konstiga frågor om mig och Isabelle och sen om filmen.



~  Isabelle' perspektiv nästa dag lite senare på kvällen ~


Nu satt jag i en stol och blev sminkad och bredvid mig satt min tvilling syster Caroline som också blev sminkad och alexander och Josefine var i ett varsit omklädningsrum och bytte om till dom kläderna dom skulle ha på sig till premiären. Samantah har vart så snäll och hjälpt till med allting.


- Okej nu är du klar. Jag reste mig upp ifrån stolen och vände sedan min blick mot Caroline som också nyss har blivit klar. Dom har plattat hennes krulliga hår och sen sminkat henne lite lätt, till mig så har dom lockat mitt hår och sen så har dom sminkat mig.

- Tack så mycket.



- Så lite så och jo föresten Isabelle kan du skriva en aoutograf på det här pappret mig dotter älskar dig hon har en massa afficher på dig sitt rum. Jag log emot henne och tog emot pennan och började skriva en aoutograf på papparet.


- Tack så mycket. Jag log emot henne som svar sen så gick jag emot mig klänning och gick sedan mot ett omklädnings rum och tog på mig både skorna och klänningen.



Nu satt vi äntligen allihopa (Jag, Ulrik, Caroline, Josefine och Alexander) i en svart limousin påväg till premiären som Josefine har längtat till så otroligt mycket.


När vi var framme så gick Alexander,Josefine och Caroline först ut efter dom så gick Ulrik ut men stannad upp och sträckte ut sin hand jag tog tag i den och gick sedan ut ur limousinen. Alla blev som galna och skrek och frågade en massa frågor och jag svarade glatt på alla.


När vi var inne i salen så gick vi åt varina håll men Alexander,Josefine och Caroline hållde ju såklart ihop så att dom inte skulle tappa bort varandra.


- Hej Isabelle gud vad kul att äntligen få träffa dig. Jag vände mig om för det var där jag hörde rösten ifrån. När jag hade vänt mig om så såg jag ingen mindre än Miley Cyrus.


- Haha hej på dig med, detsamma. Hon kramade runt mig och jag besvarade chockat kramen där efter.


- Du är väldigt duktig på att sjunga Isabelle. Jag log stort emot henne.


- Tack så mycket det är du med. Hon tackade för komplimangen.


Vi stod där och pratade ett tag tills vi skulle gå in i salen och titta på filmen. När jag kom in dit så såg jag vem jag skulle sitta bredvid.


Fan Selena Gomez och bredvid henne så satt snubben Justin Bieber..
_____________________________________________________________________________________________

Är ni duktiga och kommenterar nu så kommer det ett till idag.


vad vill ni ska hända =?  (;

Kommentarer
Postat av: Nelly

Jättebra! Snälla en till idag!!!!!!!!!!!!Peace

2011-07-15 @ 00:53:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0