Kapitel 4 - Welcome to L.A !

(gaaaaaaash han är så het)
~ Ulrik Munther's perspektiv ~

Jag sitter här planet och tänker för fullt på Isabelle, jag kan inte sluta tänka på henne, hennes leende, hennes skratt, hennes humor, hennes utseende, hennes allt. Jag måste verkligen berätta för henne vad jag känner för henne, visst vi kanske bara har känt varandra runt sju månader nu men det hindrar väll inte exakt kärleken för att inte berätta vad man tycker eller att bli tillsammans så fort?
Jag ska göra det, jag ska göra det innan vi går ut ur det här flygplanet, för hon måste få veta hur jag känner för henne. Jag kollade runt och såg att det bara var jag vaken av mig,mamma,pappa och Henrik (min livvakt) Jag kollade mot Isabelles säte och såg att hon var vaken för hon sitter vid sin iphone sen tittade jag mot platsen bredvid henne där hennes livvakt Viktor sitter. Han sover great då har jag chansen. Jag reste mig försiktigt från min plats och började gå mot Isabelles plats.
När jag var framme så tvekade jag lite, nej jag får inte tveka jag måste göra det här, jag måste berätta för henne annars kommer hon aldrig få reda på det. Jag ställde mig vid Isabelles plats och då vände hon sin blick mot mig och log sitt vackra leende.

- Hej?


- Hej, eh vi måste prata.


- Okej men då får vi gå ner vid toaletterna så att vi inte väcker dom andra. Hon la ner sin iphone och reste sig sedan upp och började gå mot toaletterna. När vi var framme så lutade hon sig mot väggen och kollade på mig lite konstigt. Men jag förstod att det var blicken som betydde "nå vad var det du skulle säga för någonting" Jag log lite mot henne men öppnade sedan munnen.


- Isabelle det är en sak som jag måste berätta för dig. Jag var lite osäker om jag skulle säga det för tänk om hon inte känner på samma sätt som jag gör och tänk om detta förstör all vår vänskap, nej tänk inte så Ulrik du måste berätta för henne för annars kommer hon aldrig att få vet och då kommer jag aldrig få veta om hon känner på samma sätt som jag gör.


- Så berätta för mig. Hon log med ett stor leende som smittade av sig så att jag också började le jätte stort mot henne.


- Jo det är så här att jag gillar verkligen dig Isabelle. Jag log lite osäkert och när hon såg lite chockad ut så blev jag osäker och vände min blick ner mot flygplansgolvet.


- Jag gillar dig med. Hon sa det så enkelt som om det bara vore som vänskap eller hon kanske trodde att jag menade som vänskap.


- Nej asså inte som vänskap utan mer. Nu tittade hon på mig med den där chockande blicken igen, ååh hon känner säkert inte på samma sätt.


- eh förlåt du kanske inte känner på samma sätt. Jag vände mig om så snabbt så möjligt och när jag skulle börja gå så kände jag en hand om min arm som stannade mig. Jag vände mig och såg Isabelle som stod där och log emot mig.


- Jag gillar dig också mer än vän. Jag började le jätte stort mot henne och det gjorde hon också minst lika mycket som jag.



~ Isabelle's perspektiv ~




Gooood han gillar mig, jag kan inte dölja det längre jag gillar han också jätte mycket men jag har alltid döljt det för att jag ska flytta till L.A och jag trodde inte han skulle göra det så det var ju ingen ide att satsa men nu när han också ska flytta till L.A så går det inte att dölja längre. Jag var först chockad att han gillade mig också på det sättet men sen blev jag otroligt glad så att jag bara ville hoppa runt och skrika som mina syskon gör när dom får följa med mig på någonting som typ preimärer, galor eller någonting annat, men Ulrik gjorde precis min dag så mycket bättre.

- Gör du? Han tittade på mig chockat men man såg ändå i hans ögon att han var väldigt glad för det glänste verkligen av dom.


- Ja det gör jag, jag har döljt det innan för att jag skulle flytta till L.A och jag trodde inte du skulle flytta dit så jag döljte det som sagt för det går inte ha ett förhållande så långt ifrån varandra men nu när jag fick reda på att du också ska flytta till L.A så kan jag inte gömma det längre. Jag gillar dig verkligen Ulrik och det kan jag inte ljuga om. Han log stort mot mig och gick närmare mig och tillslut var jag så nära att jag kände hans andedräkt mot min läppar. Jag lutade mig mer emot han och till slut så snuddade jag hans läppar, han tog sina händer på min midja och tryckte mig mot väggen. Jag tog mina händer mot hans axlar och lät dom hänga där. Han tog ett lite hårdare tag om min midja och jag tog upp mina hände mot hans hår, han öppnade försiktigt sin mun och lät sin tunga försiktigt glida in till min min. Där stod vi och strula tills vi hörde någon harkla sig. Vi tittade åt högersida och såg min livvakt Viktor stå där och flina mot oss medans han vred på sitt huvud fram och tillbaka. Shit vad kommer hända nu? Jag släppte Ulrik lite försiktigt sen så gick jag fram till Viktor och kollade på han jätte allvarligt men inom mig så skrattade jag ganska mycket.


- Inte ett ord, lova! Jag sa det medans jag pekade mot han. Han skrattade bara till men sen så kom han lite närmare och sa.


- Hahah inte ett ord miss. Hahaha Viktor har sina stunder han ska alltid hålla på och reta mig men han är en skön grabb för jag kan säga allt till han och då säger han till någon och nu menar jag det verkligen han säger det inte till någon inte änns till mina egna föräldrar så det är därför jag är stolt att ha han som min livvakt.


- Tack Viktor. Jag log mot han och han log tillbaka lite grann sen så gick han in på tolatten och låste sen. Jag kollade bak mot Ulrik som rättade till sitt hår sen så flinade han lite mot mig. Jag gick fram till han och gav han en sista kyss.


- Nu måste vi gå tillbaka. Jag nickade men sen kom jag på en sak, han kan ju sitta på Viktors plats så kan Viktor sätta sig vid Ulriks livvakt Henrik för dom är ju trotts allt vänner.


- Du kan ju sätta dig vid mig så kan Viktor sätta sig vid Henrik eller ja om han vill det jag kan fråga men det är bara om du vill? Han flinade lite sen så lutade han sig fram och gav mig en lång kyss.


- Jag tar det som ett ja. Jag gick fram till toalett dörren och knackade lite löst.


- for god's sake här får man absolut inte gå på dass själv eller? Jag skrattade till för jag visste att varje gång vi var på ett flygplan så knackar jag alltid på när han är på toaletten för det går han på nerverna men det som inte är så bra är att han ger igen och det är inte en vacker syn kan jag säga er.


- Viktor kan Ulrik ta din plats så kan du sitta bredvid Henrik? Jag hörde när Viktor skrattade till lite där inne så jag började flina lite grann.


- Jag kunde faktiskt ana det där så jag flyttade Ulrik's grejer till min plats och sen flyttade jag mina grejer till Ulrik's plats. Som jag sa det finns verkligen ingen bättre livvakt än Viktor han känner mig bättre än vad jag själv gör faktiskt.


- Tack. Jag nickade mot Ulrik sen så gick vi till våra platser. När vi gick mot våra platser så tog Ulrik sina händer mot mina höfter och började styra mig till våra platser. Vi satte oss ner och jag lutade mitt huvud mot Ulriks axel sen så somnade jag ganska fort.


- Isabelle vakna vi är framme. Jag öppnade sakta mina ögon, det första jag såg när jag öppnade mina ögon var Ulriks fina leende.


- God morgon sömntuta. Jag skrattade till lite grann.


- God morgon på dig med. Jag reste mig upp och tog tag i min väska och Ulrik tog sina saker. Jag tog tag i Ulriks hand sen så gick vi ut ur flygplanet. När vi kom ut så blev vi attackerade av fans och papparazzi som frågade en massa frågor som t.e.x.

* Isabelle dejtar du Ulrik Munther?*

*Är ni två tillsammans?*

* När blev ni tillsammans?*

*Hur länge har ni dejtat?*


Jag och Ulrik släppte taget om varandras händer och skrev några aoutografer sen så vände vi oss mot alla papparazzi.

- Ja jag och Isabelle är tillsammans är det, det ni ville höra? Jag log emot Ulrik sen så vände jag mig mot alla papparazzi igen.


- får vi se er kyssa varandra en gång.

- kom igen.

Jag vände mig emot ulrik och tog tag i hans nacke och gav han en lång kyss och när vi gjorde det så hörde vi en massa som skrek. När vi släppte varandra så log vi emot varandra sen vände vi oss om och började gå mot vår taxi.

Jag hoppas verkligen att vårt förhållande kommer hålla länge för jag gillar verkligen Ulrik.













~ Justin Bieber's perspektiv nästa dag ~




Jag,Selena,Alfredo,Chaz och Ryan var nu påväg till affären för att köpa lite godis till filmen vi ska se senare ikäll och ni vet Chaz han vill ju alltid ha godis han står inte ut utan det.


- Är vi snaaaaaaaart framme.


- Ja Chaz det är någon minut kvar. Chaz är så sur nu bara för att Ryan åt hans sista choklad kaka så han är riktigt sur på Ryan.

När vi var framme vid affären så stannade vi alla upp vid nyhetsbladen. Jag och alla andra fick stora ögon när vi såg repliken.

*Isabelle Olsson och Ulrik Munther är nu hetaste paret i hollywood*

Jag och alla andra gick fort in och köpte tidningen. Jag öppnade den fort och började läsa.


- Isabelle Olsson och sin nya pojkvän den kända sångaren Ulrik Munther sågs igår gå av Flygplanet här i L.A och när dom gick av så höll dom varandra, varandras händer och log kärleksfullt emot varandra men sen när dom blev attackerade av alla fans och papparazzi så släppte dom varandras händer och började skriva ett par aoutogarfer sen så vände sig paret om och den kända sångaren Ulrik Munther sa "Ja jag och Isabelle är tillsammans är det, det ni ville höra?" Alla fans och papparazzi blev galna och as att dom skulle kyssa varandra så dom vände sig emot varandra och kysstes framför alla som stod där framför dom och alla blev som galna, så nu har den kända sångerskan Selena Gomez och den kända sångaren Justin Bieber gått ur tronen som det hetaste paret i hollywood nu är det Isabelle Olsson och Ulrik Munther som står först.


När jag hade läst klart så stod jag där med öppen mun men Selena stängde den fort åt mig. Jag vände mig emot Ryan,Selena,Chaz och Alfredo som också såg chockade ut men Selena såg mest chockad ut medans Chaz,Ryan och Alfredo satt och flinade emot mig.


- Ey bro, varför bryr du dig du vet att Isabelle är snart mer känd än dig och hon är jävlig het har jag inte rätt grabbar. Chaz och Ryan sa fort ja till det Alfredo precis hade sagt.

Vi får väll se om dom är det hetaste paret i hollywod efter att jag har kysst Selena framför alla papparazzi. Jag tog tag om Selenas hand och drog med henne ut till alla papparazzi och kysste henne och hon besvarade den snabbt där efter, efter det så sprang vi in till Chaz,Ryan och Alfredo igen som stod och kollade irreterat på mig som om jag precis hade snott godis från ett litet barn.


- vad? Dom kollade fortfarande lika surt som förut på mig sen så vände dom sin blick mot selena och kollade irreterat på henne men sen vände dom sin blick till mig igen och kollade surt.


- Sluta tro att du är bäst på allt och försök inte bli det hetaste paret i hollywood för det kommer INTE gå så knock it off, Alfredo och Chaz instämde.

Jag himlade med ögon och gick in till affären igen och började gå mot godiset med dom adra bakom mig. Vi får väll se om dom går tillsammans på Selenas premiär och på galan och på galan får vi också se vem som verkligen är det hetaste paret i hollywood och vem som är kändast av mig och Isabelle.
______________________________________________________________________________________________

så sista för ikväll för klockan är faktiskt 02:14.
Nå vad vill ni ska hända i novellen.

om ni vill att något speciellt ska hända i novellen så är det bara att kommentera så tar jag med det (;



Kommentarer
Postat av: Ebba

spännande, mer! :)

2011-07-06 @ 09:40:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0